Про препарат

Дізнайтеся, що являє собою препарат Імунофлазід®

Де придбати?

Оберіть найближче місце для покупки препарату

Запитання та відповіді

Ви можете поставити своє запитання

Повідомити про побічну дію

Напишіть нам

Важливе

Останні новини

Рослинні продукти багаті на флавоно..
  • 19.08.17

Дослідники зі Школи медицини Вашингтонського університету встановили, що мікроорганізм Clostridium orbiscindens,…

Детальніше »

Стало відомо, які штами вірусу грип..
  • 09.08.17

Експертний центр МОЗ України повідомляє, що за прогнозами Всесвітньої організації охорони…

Детальніше »

Здорова дієта покращує навички чита..
  • 04.08.17

Фінські вчені дійшли до висновку, що дієта в молодшому шкільному віці…

Детальніше »

Весняний авітаміноз. Правда чи міф?

07.04.17

Ось і прийшла довгоочікувана весна, з’являється перша зелень, світить лагідне сонце. Здається, що енергія повинна тільки додаватись, але чомусь, навпаки, дитина може відчувати сонливість, млявість і швидко стомлюватись. Ці симптоми ми приймаємо за весняний авітаміноз. А давайте розберемося, що таке авітаміноз?! Авітаміноз це повна відсутність будь-якого вітаміну в організмі, як наслідок неправильного харчування, супроводжується запамороченням, головними болями і нудотою. Але, навіть скромним раціоном харчування ми забезпечуємо себе мінімальною кількістю вітамінів, які зберігають життєві функції організму.

Стан весняного нездужання частіше спровокований весняним гіповітамінозом — вітаміни надходять в організм, але в недостатній кількості. Гіповітаміноз – це одна з причин весняних нездужань.

Які прояви весняного гіповітамінозу? Волосся стає тьмяним і ламким, шкіра блідою, сухою та може почати лущитись. До цих неприємностей додаються слабкість та сонливість.

Перше, на що варто звернути увагу, — харчування. Харчування дитини має бути корисним і різноманітним. Побільше овочів! Редиска, білокачанна і цвітна капуста, броколі, морква — овочі ранньої весни, вони є джерелом вітамінів, мінералів і антиоксидантів. Одночасно з ними на прилавках з’являється у продажу перша зелень: зелена цибуля, шпинат, кріп, петрушка.

Свіжі фрукти ранньою весною можна замінити сухофруктами. Крім того, ще залишаються цитрусові, які завдяки товстій шкірці зберігають вітамін С до теперішнього часу.
Так само, зверніть увагу на заморожені овочі та фрукти (в результаті швидкої заморозки в них зберігаються корисні речовини).

Весна — чудовий час, щоб перейти на здорове харчування!


Обсуждение закрыто.

Попередження-угода!

Сайт містить інформацію, що призначена для фахівців медичної та фармацевтичної галузей, вона не може бути використана для самодіагностики та самолікування і не є заміною консультації лікаря.