Про препарат
Де придбати?
Запитання та відповіді
Повідомити про побічну дію

Важливе

Останні новини

Захворюваність на грип та ГРВІ
  • 08.11.18

Статистика по захворюваності на грип та ГРВІ за 44 тиждень року…

Детальніше »

Кількість хворих на грип та ГРВІ зб..
  • 05.11.18

За даними Центру громадського здоров’я, кількість хворих трохи зросла. За звітом…

Детальніше »

Незначне зниження активності вірусу..
  • 29.10.18

За оновленими даними, за 42-ий тиждень, на грип і ГРВІ захворіли…

Детальніше »

Рослинні продукти багаті на флавоноїди підвищують стійкість до грипу

19.08.17

Дослідники зі Школи медицини Вашингтонського університету встановили, що мікроорганізм Clostridium orbiscindens, що живе в кишківнику, здатний запобігти важкому ураженню легенів при захворюванні на грип. Результати дослідження опубліковані 4 серпня на сторінках Science. Виявилося, що мікроби розщеплюють флавоноїди — природні сполуки, що містяться в рослинних продуктах. В результаті цього утворюються речовини, що стимулюють імунітет. Вчені визначили одну з таких речовин — десамінотірозін (DAT). В експерименті на мишах було встановлено, що DAT, хоча і не захищає від зараження грипом, але істотно знижує ймовірність пошкодження тканини легенів при грипі. Вчені розраховують, що, використовуючи такі речовини як DAT, можна буде захистити людину від смертельно небезпечних пневмоній при грипі. Дослідження тривають. А поки вживайте більше продуктів, що містять флавоноїди.

Залишити коментар

Будьте першим, щоб коментувати!


wpDiscuz

Читайте також

Попередження-угода!

Сайт містить інформацію, що призначена для фахівців медичної та фармацевтичної галузей, вона не може бути використана для самодіагностики та самолікування і не є заміною консультації лікаря.