Про препарат
Де придбати?
Запитання та відповіді
Повідомити про побічну дію

Важливе

Останні новини

Кір іде на спад
  • 04.09.18

На сьогодні рівень захворюваності на кір пішов на спад. Статистичні дані…

Детальніше »

Відтепер Імунофлазід® — з нов..
  • 02.08.18

ТОВ «НВК «Екофарм» піклується про споживачів своїх продуктів. Відтепер лікарські засоби…

Детальніше »

Вірус кору поступово відступає
  • 05.07.18

Вірус все ще поширюється, але кількісний показник знизився на 25% від…

Детальніше »

Вчені рекомендують після грипу та ГРВІ вживати … сир

28.09.15
Італійські вчені-дієтологи рекомендують після перенесеного захворювання вживати сир, бажано не рідше чотирьох разів на тиждень.
Секрет даної рекомендації криється в тому факті, що сир збагачує ослаблений від перенесеної хвороби організм людини важливими амінокислотами, жирами та білками. Дані речовини вкрай важливі для організму: амінокислоти відновлюють нормальний обмін речовин, білки необхідні для відновлення сил, оновлення клітин. Існує думка, що цей продукт навіть здатний піднімати настрій, а також допомагає заряджатися енергією.
У різних сортах сиру міститься велика кількість вітамінів. Приміром, вітамін А, що міститься в цьому продукті, відповідає за здорову шкіру. Ще в сирі досить великий вміст рибофлавіну (вітаміну В2), завдяки йому в організмі виробляється енергія, крім цього, вітамін В2 бере участь у процесах дихання тканин організму, а також клітинному обміні.

За матеріалами http://mignews.com/ 

Залишити коментар

Будьте першим, щоб коментувати!


wpDiscuz

Читайте також

Попередження-угода!

Сайт містить інформацію, що призначена для фахівців медичної та фармацевтичної галузей, вона не може бути використана для самодіагностики та самолікування і не є заміною консультації лікаря.