Про препарат
Де придбати?
Запитання та відповіді
Повідомити про побічну дію

Важливе

Останні новини

Зниження активності вірусу грипу
  • 11.01.19

Шкала захворюваності на грип та ГРВІ показує зниження на 17%. Вірус…

Детальніше »

Карантин в Запорізькій та Харківськ..
  • 13.12.18

У Запорізькій і Харківській області захворюваність на грип та ГРВІ перевищила…

Детальніше »

Перший випадок грипу зафіксовано в ..
  • 04.12.18

       Рівень захворюваності на протязі 46-го тижня виріс на…

Детальніше »

Вчені рекомендують після грипу та ГРВІ вживати … сир

28.09.15
Італійські вчені-дієтологи рекомендують після перенесеного захворювання вживати сир, бажано не рідше чотирьох разів на тиждень.
Секрет даної рекомендації криється в тому факті, що сир збагачує ослаблений від перенесеної хвороби організм людини важливими амінокислотами, жирами та білками. Дані речовини вкрай важливі для організму: амінокислоти відновлюють нормальний обмін речовин, білки необхідні для відновлення сил, оновлення клітин. Існує думка, що цей продукт навіть здатний піднімати настрій, а також допомагає заряджатися енергією.
У різних сортах сиру міститься велика кількість вітамінів. Приміром, вітамін А, що міститься в цьому продукті, відповідає за здорову шкіру. Ще в сирі досить великий вміст рибофлавіну (вітаміну В2), завдяки йому в організмі виробляється енергія, крім цього, вітамін В2 бере участь у процесах дихання тканин організму, а також клітинному обміні.

За матеріалами http://mignews.com/ 

Залишити коментар

Будьте першим, щоб коментувати!


wpDiscuz

Читайте також

Попередження-угода!

Сайт містить інформацію, що призначена для фахівців медичної та фармацевтичної галузей, вона не може бути використана для самодіагностики та самолікування і не є заміною консультації лікаря.